Ελληνες Διασώστες
 Για την ζωή και τον άνθρωπο

Υποστηρίξτε μας

Ως εθελοντές

Ο Εθελοντισμός είναι η κινητήρια δύναμη της Οργάνωσης «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» . Η Οργάνωση διοικείται από άμισθο εθελοντικό Διοικητικό Συμβούλιο και απασχολεί περισσότερους από 20 εθελοντές σε ετήσια βάση, προσφέροντας μέσω του δικτύου των μελών της αλλά και των δράσεων που διοργανώνει, ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν το έργο της εθελοντικά.
Ενδεικτικά οι εθελοντές μας μπορεί να απασχοληθούν ως:

 •  Εθελοντές γραφείου: Αφορά άτομα που θέλουν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στα γραφεία της Οργάνωσης, βοηθώντας στη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών.
 • Εθελοντές σε δράσεις/διοργάνωση εκδηλώσεων: Αφορά άτομα που είτε θέλουν να διοργανώσουν μια δράση για τους σκοπούς της Οργάνωσης, είτε να συμβάλλουν εθελοντικά στην υλοποίηση μιας προγραμματισμένης δράσης.
 • Εθελοντές ως μέλη της Οργάνωσης: Αφορά εθελοντές που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να ενταχθούν ως μέλη, ώστε να συμμετέχουν στις δράσεις και τις αποστολές της Οργάνωσης.
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ 2310 216 999.
Κάνοντας μια δωρεά
 •   Καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Οργάνωσης «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» :
  Πειραιώς : 5238088475954 IBAN : GR0501722380005238088475954
 •   Μέσω πιστωτικής κάρτας, επικοινωνώντας μαζί μας.
  Σε περίπτωση κατάθεσης παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα!
 Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +302310 216 999.
Με καθημερινούς τρόπους 
 •   Κάνοντας γνωστές τις δράσεις μας: Εμείς στους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» πιστεύουμε στη δύναμη της επικοινωνίας. Αναρτήστε το banner μας στην ιστοσελίδα σας και βοηθήστε μας να διαδώσουμε τις αξίες και το έργο μας. Επικοινωνείστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε παρέα το banner που θα κάνει ακόμα πιο γνωστές τις δράσεις μας στο ευρύ κοινό και θα μας βοηθήσει να φέρουμε περισσότερους εθελοντές κοντά μας. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 216999
Διοργανώνοντας μια δράση

«Για την ζωή και τον άνθρωπο», αυτή είναι η φιλοσοφία της Οργάνωσης «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ»  και σας καλούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας και να γίνετε κι εσείς αρωγοί των προσπαθειών μας! Ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει το έργο μας, διοργανώνοντας πρωτότυπες εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και την ευαισθητοποίηση φίλων και γνωστών.
Η διαδικασία είναι απλή!
 Διαλέξτε το είδος της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ορίστε έναν ρεαλιστικό στόχο και επικοινωνήστε μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, προκειμένου να σας κατευθύνουμε όσο μπορούμε και να σας προμηθεύσουμε το κατάλληλο υλικό προβολής.

 Για τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωσή σας, θα πρέπει να μας δώσετε μια λίστα με τα ονόματα των δωρητών, ώστε να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε με επιστολή και να τους αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη δωρεάς.

 Ευχόμαστε η εκδήλωσή σας να στεφθεί με επιτυχία!
 Θα χαρούμε να μας προμηθεύσετε με φωτογραφίες, μαρτυρίες συμμετεχόντων ή βίντεο προκειμένου να τα μοιραστούμε με τους φίλους και τους υποστηρικτές μας!