Νέο εκπαιδευτικό σχολείο – Μάρτιος ´18

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Εθελοντική, Διασωστική Οργάνωση «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ», με έδρα το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το «Εκπαιδευτικό Σχολείο Νέων Διασωστών 2018″ με σκοπό την ένταξη νέων μελών για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους και ανάλογα με τις προτιμήσεις αλλά και τις ικανότητες που θα επιδείξουν, οι εκπαιδευόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν σε επιχειρήσεις στους παρακάτω τομείς :

* καταστροφές μετά από σεισμούς
* πλημμυρικά φαινόμενα
* έρευνα και διάσωση αγνοουμένων (σε ξηρά και θάλασσα)
* δασικές φωτιές
* Α’ Βοήθειες
* γραμματειακή και οργανωτική υποστήριξη

Για τη συμμετοχή στην εκπαίδευση δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις – ικανότητες (αν υπάρχουν είναι ευπρόσδεκτες), καθώς αυτά αποκτώνται μέσα από την εκπαίδευση.
Βασική προϋπόθεση αποτελεί η όρεξη και θέληση για προσφορά προς τη ζωή και τον Άνθρωπο.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις, με πρώτη, μια συνάντηση γνωριμίας όπου θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το τρόπο λειτουργίας της Οργάνωσης, τον τρόπο διεξαγωγής και τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων – αποστολών της Οργάνωσής μας και να ενταχθούν ως νέα μέλη σε αυτήν, παρακαλούνται να αποστείλουν έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 σχετικό e-mail στο info@rescuegr.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης και επάγγελμα.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά από την Γραμματεία μας.

Με εκτίμηση,
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ»