2019ΔραστηριότητεςΠρώτες Βοήθειες

Δράσεις 10-11-12/05/2019

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο (10-11-12/05/2019) η ομάδα μας κλήθηκε να καλύψει υγειονομικά 4 εκδηλώσεις, διαφορετικού χαρακτήρα η καθεμία.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10/05/2019 μια ομάδα μελών μας παρείχε υγειονομική κάλυψη στην 2η Συνάντηση Παραδοσιακών Γεύσεων που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά.

Το Σάββατο 11/05/2019 το πρωί και για όλη τη ημέρα, καθώς και τη νύχτα μέχρι το πρωί της Κυριακής, έλαβε χώρα το διεθνές παιχνίδι αεροσφαίρισης ΜΟΛΩΝ Λ.Α.Β.Ε. 3 που διοργάνωσε η Λέσχη Αεροσφαίρισης Β.Ελλάδος, με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες. Μια ομάδα μελών μας παρείχε υγειονομική κάλυψη στον τομέα διεξαγωγής του παιχνιδιού και καθ’όλη την διάρκειά του.

Παράλληλα, το Σάββατο καθώς και την Κυριακή, έλαβε χώρα το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών της ΑΕ
ΦΙΛΥΡΟΥ, όπου κι εκεί μία ομάδα ατόμων της οργάνωσής μας φρόντισε για την ομαλή και δίχως απρόοπτα διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος, την Κυριακή 12/5/2019 διεξήχθη στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή η εκδήλωση Μέρα Μαγιού, την οποία και στηρίξαμε υγεινομικά.

Παρόλο που αρκετές ώρες από το τριήμερο, κληθήκαμε να είμαστε σε δύο ή και τρία σημεία την ίδια χρονική στιγμή, χάρη στην προσπάθεια και την διάθεση για προσφορά των μελών της ομάδας καθώς και στην συνεργασία μεταξύ των μελών, διασφαλίσαμε στο ακέραιο την ομαλή διεξαγωγή των ανωτέρω εκδηλώσεων.