Έλληνες Διασώστες
ΑνακοινώσειςΕκπαίδευσηΝέα

Εκπαίδευση στις Δασικές πυρκαγιές

Η εκπαίδευση των νέων μελών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Αυτήν τη Δευτέρα, το μάθημα είχε θέμα τις δασικές πυρκαγιές και εισηγητή τον μοναδικό Σπύρο Βαρσάμη, Αντιστράτηγο ΠΣ ε.α. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κύριο Βαρσάμη για τη συνεχή, σταθερή και πολυετή στήριξη και συνεργασία με την ομάδα μας προς όφελος παλαιών και νέων μελών. 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την ημερίδα «Αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών από την πλευρά των εθελοντών» που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.